GORDON RESIDENCE

‘She was an old family home sitting high and proud on a vast landscape.

The pre-existing dividing walls and extensions were no longer functional for the growing family and the new generations.

It was dated and needed injection of new life to welcome the family back.

We took on the brief from our client last year, carefully re-planned, redesigned and remodelled it.

Our Gordon Residence now sufficiently provides the new generations with an open and light-filled sanctuary.

With its refreshed palette and layout, the family is now reliving this home and writing more stories in it.’

Gordon Residence is a major alteration project of a three-storey single dwelling on a large sloping site in Gordon, NSW.​

We've been engaged by our clients to resolve many spatial challenges of this old family home they have, as well as creating visuals to help them realise their goal.

​Our involvement of the project is thorough, and we are proud to say that we are our clients' most trusted advisor for re-building their forever home.